PITA PIZZA PYRAMIDE

PITA PIZZA PYRAMIDE Italiaanse, Griekse en Egyptische gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1217 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Pizza Pyramide. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 20:27 schoarmaschotel het vlees smaakte muf en de friet was taai leek wel oud en opgewarmrd ,rest van de bestelling was goed pizza en kapsalon
18 sep 2022 om 5:12 Pitaschotel niet lekker. Platte frieten erbij terwijl ik aardappel besteld had.. Deze zullen geen 2de x bij ons moeten leveren.
4 sep 2022 om 21:04 Zeer lekker
28 aug 2022 om 2:51 Always in time, the food always good. I don’t want to make a fake ad. But honest Pyramide is to good
22 aug 2022 om 20:15 Zeer snel, eten was lekker warm en ontzettend lekker. Vriendelijke man aan de deur. Goede service en kwaliteit.
17 aug 2022 om 12:18 Bezorgtijd was gezet op 1 uur. Na 1u30 gebeld om te horen dat de bestelling onderweg was (is ongeveer 10 min van hier), na 2u nog geen eten. Uiteindelijk na 2u20 2 koude pizza's geleverd. Schande!
9 aug 2022 om 22:56 Als ik 0 kon geven gaf ik dat!3x zijn ze moeten terugkomen omdat mn bestelling niet goed hadden,telkens iets mis!Om 20u15 had ik uiteindelijk eten,wat zelfs niet smaakte en nog niet juist was!Dame aan de tel ook zeer arrogant!Weggegooid geld!!!!!!
9 aug 2022 om 18:11 Schande, Ik had om 21:00 besteld en het komt om 23:45 aan terwijl ik al was gaan slapen. Op zijn minst mijn geld terug. Het restaurant heeft ook geen telefoon nummer om te bellen waar ze blijven! Meer als 2,5 uur wachten een een durum.
6 aug 2022 om 20:52 Geen aardappelen bij mijn kabeljauw zoals ik had gevraagd, de kip van de schotel heel droog en geen smaak,de rijst niet gaar 42€in de vuilbak gegooid uit miserienog ergens moeten eten bestellen
23 jun 2022 om 21:57 Prima in orde
23 jun 2022 om 6:54 Eten wasgoed en was sneller als gezegd was !
19 jun 2022 om 21:46 Perfect op tijd, lekker eten, vriendelijke bezorging