PITA PIZZA PYRAMIDE

PITA PIZZA PYRAMIDE Italiaanse, Griekse en Egyptische gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Pizza Pyramide. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 21:57 Prima in orde
23 jun 2022 om 6:54 Eten wasgoed en was sneller als gezegd was !
19 jun 2022 om 21:46 Perfect op tijd, lekker eten, vriendelijke bezorging
17 jun 2022 om 22:53 Eten was al koud
17 jun 2022 om 20:46 Aangezien ik een wortelallergie heb. Wordt er bij de maaltijd gezet als opmerking zonder wortel. Ik krijg de bestelling en er zitten wortelen in. En niet een paar. Niet leuk als je uw eten uiteen moet halen voor iets wat je er duidelijk bij had gezet
14 jun 2022 om 21:22 Slecht echt spijt van men geld jammer.. Wel zeer vriendelijk
6 jun 2022 om 19:47 jammer dat ik niet hoger kan dan 90 minuten want ik heb besteld om 17u32 en we zijn nu 19u46 en ik heb nog geen eten gezien. FUCK DAT. mijn dochter van 7 moet zometeen naar bed, moet ik haar nu zonder eten naar bed sturen omdat jullie ni optijd zijn?
4 jun 2022 om 19:58 Heel erg goed lekker en snel
24 mei 2022 om 19:50 Lekker eten en vriendelijke mensen heb zelf verkeerd shoarma besteld kreeg gratis een nieuwe complimenten hier voor top service
23 mei 2022 om 10:02 Op tijd geleverd en het was lekker allemaal
10 mei 2022 om 20:29 De pizza’s zijn ineens superdun, droog, smaakloos?… wij bestellen al 2 jaar bij jullie en nog nooit dit meegemaakt!…
8 mei 2022 om 8:23 Lekkere pizza’s en keurig op tijd bezorgd. Vooraf betalen met Bancontact of Payconiq ipv Paypal zou wel beter zijn.